МОДИФИКАЦИИ НА: Kia Optima

ОЦЕНКА:
 • МАРКА
 • МОДЕЛ
 • МОЩНОСТ
 • ГОДИНА
 • ЦЕНА
 • Kia
 • 2.0 (136 Hp)
 • 136 к.с.
 • 2000
 • Kia
 • 2.5 V6 (169 Hp)
 • 169 к.с.
 • 2000


КОМЕНТАРИ(0):
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ДА ПИШЕШ КОМЕНТАРИ
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ